2-1-1-2- تأثیر لقمه حلال یا حرام در انعقاد نطفه
پس از انتخاب همسر و ازدواج، مرحله انعقاد نطفه فرا می رسد. نطفه اي که در رحم طبق اراده آفریدگار لباس هستی می پوشد، از خون پدید ، می آید « جنین » جایگزین میگردد و . خون نیز عصاره خوردنیها و نوشیدنیهایی است که پس از عملیات شگفت انگیز هضم در بدن، به وجود آمده و در رگها جریان یافته است. بی تردید نطفه پدید آمده از غذاهاي ناپاکی چون گوشت خوك یا مست کننده ها، با نطفه و خون ساخته شده از غذاهاي پاکی همانند گوشت گوسفند و مانند آنها متفاوت است.
غذا همانگونه که در جسم اثر می گذارد، در روح انسان نیز مؤثر است و هر غذایی، پیامد ویژه اي در جان آدمی دارد. غذاهاي پاك و حلال و ناپاك و حرام در روح و روان انسان اثري ویژه دارند و همان اثر نیک یا بد، سازندگی یا ویرانگري را در نطفه انسان نیز می گذارند…..ادامه دارد.

موضوعات: پژوهشی
[شنبه 1394-11-24] [ 08:33:00 ق.ظ ]